Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sommerlæsning: Her er de 9 gode bøger til læsning i haven

Haveselskabet anbefaler i samarbejde med Gyldendal/Cicero et par gode bøger til sommeren. Find din bedste havestol frem, og glæd dig til en sommer, som byder på stakkevis af gode læseoplevelser og velfortjent afslapning i din smukke have, der nu står i fuldt flor.

If you have a garden and a library, you have everything you need - Marcus Tullius Cicero

Sommerbøger til solstolen og hængekøjen

Sommeren er over os, og som havemenneske er der meget at glæde sig over, når haven blomstrer. Vi giver her 9 gode bud på stærke læseoplevelser, som du kan nyde udendørs i sommersolen – det er jo vigtigt med en lille pause en gang i mellem (selv fra havearbejdet! ;-).

Skulle sommerregnen tromme mod taget, kan du krybe indenfor og nyde en god bog fra lænestolen, mens du kigger ud på din grønne, friske have. Rigtig god læselyst!

 

1. Himlen over vildmarken

I HIMLEN OVER VILDMARKEN af Kristin Hannah er en rørende fortælling om jagten på et bedre liv, kærlighed og overlevelse i naturens rå vildskab. Da Leni er tretten, flytter familien impulsivt til Alaska for at leve frit og uafhængigt. I starten virker Alaska som svaret på deres drømme med lange solskinsdage og et støttende lokalsamfund. Leni håber på en bedre fremtid og får en ven i den betænksomme Matthew. Men vinterens mørke forværrer forældrenes forhold, og i deres lille hytte indser Leni og hendes mor den barske sandhed: De er alene og uden hjælp.

Himlen over vildmarken
Anmeldelse:  ”En mægtig og gribende familiefortælling.” – People Magazine

2. Sophias håb

I SOPHIAS HÅB af Corina Bomann er den unge Sophia Krohn gravid, men barnets far vil ikke kendes ved hende. Samtidig har Sophias familie vendt hende ryggen, og drømmen om en lysende karriere inden for kemi synes at være knust. Skæbnen fører hende fra Berlins mørke gader til Paris’ funklende boulevarder, hvor hun møder den legendariske Helena Rubinstein. Rubinstein tilbyder hende en unik chance på én betingelse: Sophia må forblive ugift i ti år, netop som en ny kærlighed spirer. Sophia står over for store personlige ofre i jagten på at opfylde sin livsdrøm.

Anmeldelse: ”En ny Lucinda Riley er født, og hun hedder Corina Bomann.” – de Volkskrant
Sophias Håb

3. Mod midnatssolen

MOD MIDNATSSOLEN af Dy Plambeck er en roman om venskabets kraft, moderne familieformer og at finde hjem. Amy rejser med sine tre døtre og veninder, Kari og Lulu, til Tromsø for at deltage i en familiefest hos sin norske kæreste, Mats. De har en frossen moderkage og problematiske forhold med sig: Karis mand har skjult et misbrug, Lulu er usikker på kæreste og børn, og Amy skal finde fodfæste i en sammenbragt familie. Rejsen fører dem ud i Norges vilde natur og tilbage til ungdomsårene i Kalundborg, hvilket udforsker deres venskabs styrker og sårbarheder og kærlighedens forskellige former.

  • 5 stjerner – Jyllands-Posten
  • 5 hjerter – SØNDAG
Mod midnatssolen

4. Mere er aldrig nok

I MERE ER ALDRIG NOK fortæller Niels Overgaard om de fire kardinaldyder – visdom, mådehold, retfærdighed og mod – samt kærligheden, og hvad vi kan lære af de gamle grækere og romere for at leve lykkelige liv. Hvordan bliver man lykkelig, og hvordan lever man ordentligt i en kompleks verden? Ifølge antikkens store tænkere handler det gode og lykkelige liv mindre om, hvad man opnår, og mere om, hvordan man opnår og oplever det. Det handler mere om indre tilfredshed end ydre succes.

  • Det er en smuk, velovervejet og frem for alt velskrevet bog - kulturen.nu gav 5 stjerner. 
  • Bogen bliver ganske enkelt stærkere for hver side, skrev Berlingske.
  • Politiken mener: God vejledning til livet
Forløberen til bestselleren DET HELE HANDLER IKKE OM DIG
Mere er aldrig nok

5. Har du set min far?

HAR DU SET MIN FAR? handler om Flemming Møldrups søgen efter sin identitet mellem to kulturer. Det er en hyldest til børn af to kulturer og en lidt besværet kærlighedserklæring til Israel. I 2017 tager Flemming til sin fars begravelse i Israel, hvor han modtager en pose med billeder fra deres sporadiske møder. De to har aldrig boet sammen, og efter begravelsen mærker Flemming den manglende relation. Han begynder at udforske sin familiehistorie, hvilket afslører kontrasterne mellem hans danske opvækst og hans israelske familiemedlemmers liv. Historien strækker sig fra hans bedsteforældres flugt fra Marokko til nutidens Israel, præget af terrorangrebet 7. oktober.

Har du set min far?

6. Demon Copperhead

DEMON COPPERHEAD af Barbara Kingsolver er en medrivende dannelsesroman, der strækker sig fra 1980’erne til i dag. Det er en episk fortælling om kærlighed, tab og livet i det fattige udkants-USA, hvor opioiderne florerer og hver dag er en kamp for overlevelse. Damon Fields, født i en trailerpark i det sydvestlige Virginia, har en teenagemor afhængig af alkohol og stoffer. Mens hun er på afvænning, flytter Damon, kaldet Demon, mellem forskellige plejefamilier. Efter en knæskade truer misbrugsmønstret med at gentage sig, og han må bruge sin kampgejst, charme, humor og ukuelige overlevelsesevne for at klare det liv, der venter ham.

  • 6 stjerner, Jyllands-Posten
  • 5 hjerter, Politiken
Demon Copperhead

7. Varme hænder

VARME HÆNDER af Stine Askov er en tour de force ind i menneskets dybeste afkroge, både når det handler om at skabe sig et meningsfuldt liv, at håndtere begrænsninger og forstå at opretholde et værdigt liv med og uden handikap. Og det er et sjældent og nuanceret indblik i de dilemmaer, der er forbundet med at være omsorgsperson. Camilla træffer et livsvalg, da hun siger op som børnehavepædagog for i stedet at blive handicaphjælper. Efter i årevis at have givet omsorg til mange børn med store og små udfordringer og vist hensyn til deres forældre er hun blevet træt. Hun responderer på en stillingsannonce på ”verdens nemmeste job”. Den kendte forfatter Mathilde med en fysisk funktionsnedsættelse søger en hjælper til kulturelle aktiviteter, husligt arbejde og hårpleje. Men jobbet viser sig hurtigt at udfordre Camilla på uventede måder.

  • 5 stjerner, Kristeligt Dagblad
  • 5 stjerner, Berlingske
Varme hænder

8. Den sidst djævel skal dø

DEN SIDSTE DJÆVEL SKAL DØ i serien Torsdagsmordklubben af Richard Osman er fire, friske pensionister bosat i en skøn, engelsk seniorlandsby og mødes hver torsdag for at dyrke deres passion: uopklarede mordsager. Hvad der startede som en hobby om gamle, glemte sager bliver pludselig til et spørgsmål om en vanskelig mordgåde – nu og her. Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron er måske nok oppe i årene, men de giver ikke så let op. Vil det lykkes for vores listige og helt vidunderlige venner at opklare sagerne før det er for sent?

Den sidste djævel skal dø

8. Øvelser i mørke

ØVELSER I MØRKE af Naja Marie Aidt er en hård og poetisk roman om kvindeliv, venskab, vold og kærlighed. En 57-årig kvinde, der bor alene i byen, lider af PTSD efter en traumatisk oplevelse. Hun sover ofte under sofabordet og kæmper med at håndtere sine voldsomme livserfaringer. Støttet af sine fire veninder og ugentlige besøg hos PTSD-manden, forsøger hun at bearbejde sin historie og finde sin egen måde at sige sine sandheder højt.

  • 6 stjerner - Berlingske
  • 5 hjerter – Politiken
Øvelser i mørke

 

 God fornøjelse med læsningen i haven.