Menu
Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven Haveglæde

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Foredrag Webinar Haveskoler Digitale haveoplevelser Havefestival Haver Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Klar til havesæsonen? Kom godt i gang med udstyret i orden

Når foråret nærmer sig, begynder det at krible i fingrene hos mange haveejere. Solen får mere magt, græsset vokser, og man får lyst til at bruge tid udenfor. Men hvordan kommer du godt fra start, uden at det hele føles som en uoverskuelig to-do-liste? Svaret ligger ofte i at planlægge lidt og have det rigtige udstyr klar. Læs videre her og få nogle praktiske råd til, hvordan du forbereder dig på en ny havesæson.

Hvad skal du ordne i haven?

Uanset om du har en stor eller lille have, er der nogle haveopgaver, der går igen. Plænen skal slås, bedene skal renses, og måske trænger terrassen til en forårsrengøring. Start med at finde det mest nødvendige frem, som haveslange, rive, beskæresaks og plæneklipper. Tjek om udstyret er i god stand, eller om noget bør udskiftes. Hvis græsslåning føles som en opgave, der hurtigt fylder for meget i hverdagen, kan det give mening at se på automatiske løsninger. Her findes der flere robotplæneklippere fx en Segway plæneklipper, som selv klarer græsslåningen og kan indstilles efter havens størrelse og terræn. Så kan du bruge tiden på noget andet.

Hvilke haveopgaver skal du starte med?

Behøver havearbejde virkelig at være hårdt, for at haven kan fremstå pæn og velplejet? Ofte handler det om at gøre tingene i den rigtige rækkefølge – og med de rette redskaber. For eksempel kan det være en fordel at rive blade sammen, inden du går i gang med at luge ukrudt, så du kan se jorden ordentligt. Hvis du har mange bede, kan det også være smart at have en trillebør eller havespand tæt på, så du ikke skal gå frem og tilbage hele tiden. Det handler ikke om at gøre alt perfekt – men om at gøre det nemmere for dig selv.

Hvad har du af haveudstyr og redskaber?

Før du køber nyt haveudstyr og redskaber, kan det godt betale sig at gennemgå det, du allerede har. Ofte ligger der redskaber bagerst i skuret, som blot trænger til at blive tørret eller lidt olie. Har du udstyr, du ikke bruger længere, kan du overveje at give det til naboer, sælge det eller måske opgradere med nyt haveudstyr, der fungerer bedre. Det er både økonomisk og bæredygtigt. Og måske vigtigst af alt, så det giver en bedre følelse at kunne komme i gang, når du ved, at du har styr på haveudstyret.